Copia di Elena C Evanescent 60x80cm.jpg
Kırılgan Gelecek - Nurcan
İSTANBUL ULUSLARARASI SANAT DERNEĞİ
WhatsApp Image 2021-11-08 at 19.45.00.jpeg

İstanbul Uluslararası Sanat Derneği İstanbul’da yaşayan ve çalışan Türk ve yabancı sanatçılardan oluşan bir gruptur.

Biz, profesyonel, amatör sanatçılara ya da sanata ilgi duyanlara şehirdeki sanat projeleri üzerine çalışmak ve onları birlikte sergilemek için imkan sağlamayı amaçlıyoruz. Suluboya, yağlıboya, fotoğraf, geleneksel İslami hat sanatı, kentsel duvar resmi gibi çok geniş bir yelpazede sanatsal çalışmaları destekliyor ve teşvik ediyoruz.

TG12.jpg

Uluslar arası bir dernek olarak dünya çapında pek çok sanatçıyla bağlantımız var. Biz farklılıklar ve kültürler arası anlayışın teşviki için çalışıyoruz.

Uluslar arası bir merkez olarak İstanbul da çok farklı kültürleri ve hayat tarzlarını zengin bir şekilde temsil etmektedir. Derneğimiz bu çeşitliliğin görüldüğü, tecrübe edildiği ve sanatsal şekilde ifade edildiği bir merkez olma amacı sunuyor. Merkezimiz İstanbul’un geleneksel Balat mahallesinde, Fatih.

popupSM 6.jpeg

Toplumsal çalışmalar - Sanat merkezimizde üyelerimiz için düzenli sergiler tertip etmeyi ve toplumda sanatı desteklemek için birlikte çalışmayı amaçlıyoruz.

Geçmişte üyelerimiz ulusal ve uluslar arası okullarla ve şehirdeki mülteci merkeziyle toplumsal sanat projeleri yaptı. Biz, bu sanat topluluğunun topluma sanatıyla hizmet vermesini ve toplumun da sanatla zenginleşmesini istiyoruz.

IUSD Branding ADS-05(1).jpg

İlham Yaratıcılık Destek

Eğer bize katılmak, bizimle çalışmak, bizimle eserlerinizi sergilemek isterseniz info@istanbulsanatdernegi.com  adresimize e-posta gönderebilirsiniz.

2020   4. İUSD Geleneksel Sergi, Artlocalist, Balat

2020 Fotoğraf Sergisi, Artlocalist, Balat